OM AUTOWRAP

Om oss - Autowrap i Stockholm


Autowrap i Stockholm utför foliering av bilar, båtar, lastbilar och motorcyklar. Vi arbetar med högkvalitativa produkter och allt arbete utförs av professionell personal med lång erfarenhet.


Välj bland utföranden såsom foliering, bildekor, drapering, vinyl, solskyddsfilm, stenskottsfilm med mera. Vi hjälper både privatpersoner och företag att ta fram förslag på design och material för optimalt slutresultat.


Vad önskar du få hjälp med? Kontakta oss via: info@autowrap.se | 076-945 88 78

FORDONSDEKOR


Vill ni öka ert företags synlighet?

Låt ert företagsnamn synas på era bilar med hjälp av bildekor. Eller varför inte fronta ett spännande kampanjerbudande på era företagsbilar?


Dags för bankörning? Vi hjälper dig eller ert team med helfoliering, stripening, livery, teamnamn, dekaler, klistermärken, sponsornamn etc. för maximal synlighet för åskådare och media.


Bilevent? Vi hjälper er att ta fram den snyggaste designen inför bilutställningar, bilevent, bandagar, välgörenhetsgalor etc.


DRAPERING AV BILENS INTERIÖR

 

Vill du ge bilens interiör ett helt nytt utseende?

Vi erbjuder drapering av bilens interiör till illustration av kolfiber, träpanel etc. 


Kontakta oss på Autowrap redan idag för kostnadsfri offertförfågan och tidsbokning.

STENSKOTTSFILM 


Hur skyddar man sin bil mot stenskott och repor? Med en stenskottsfilm/stenskottsskydd skyddar du ditt fordon mot onödigt slitage såsom repor, stenskott och dörruppslag.  


En stenskottsfilm är tillverkad av ett tjockare och mer tåligt material och finns i flera olika nyanser. Du kan välja en neutral och transparant stenskottsfilm eller ge bilen ett nytt utseende genom material som exempelvis  matt, blank, pearl med flera. Ett stenskottsskydd är en god investering för bibehållen exteriör.

SOLSKYDDSFILM FÖR BILAR


Solskyddsfilm till bilen?

Autowrap hjälper dig att tona rutorna till din bil. Välj bland olika utföranden beroende på vilken procent av toning du önskar. En solskyddsfilm minimerar både insläpp av solens strålar och ger ett bättre insynsskydd. 


Kontakta oss redan idag för offert och tidsbokning för solskyddsfilm!

DRAPERING & STRIPENING AV BÅTAR


Hur ger man sin båt ett helt nytt utseende? Autowrap hjälper dig med drapering eller stripening av din båt. 


Vill du ha ett motiv, företagslogga eller sponsornamn på din båt? Vi hjälper dig oavsett design. 


Vi hjälper även till med skyddsfilm på din båt för att minimera antalet repor och onödigt slitage.

Autowrap i Stockholm erbjuder 12 månaders garanti på foliering, bildekor och annat utfört arbete.

12 MÅNADERS GARANTI


Vi erbjuder alla våra kunder 12 månaders garanti* på utfört arbete. 


  • Vi ger dig som kund personlig service och hjälper dig att färdigställa din design för att du skall få det slutresultat du drömmer om!
  • Vi använder enbart produkter av hög kvalité för maximal hållbarhet.
  • All foliering och dekor är känslig för vissa typer av biltvättar och bilvårdsprodukter. Vi ger er all information och råd ni behöver för att undvika onödigt slitage.


* Som kund mottager du en broschyr med information om avtalsvillkor och skötselråd som skall efterföljas för att omfattas av garantin.